Nattgibb

Vi vet att den verkliga gaming-actionen händer när solen gått ner och natten tar vid.
Därför är vi stolta över att erbjuda nattgibb för alla våra passionerade gamers där ute!
Vår anläggning är speciellt utformad för att skapa den perfekta atmosfären för kvällar fyllda med spänning, samarbete och intensiva strider.

Vad är nattgibb?

”Nattgibb” är ett informellt svenskt uttryck som refererar till en situation där någon eller några samlas sent på natten för att umgås, prata, spela spel eller ha kul tillsammans.

I gamingsammanhang refererar ”nattgibb” vanligtvis till en oväntad eller impulsiv spel-session som äger rum sent på kvällen eller under nattens timmar. Nattgibb inom gaming kan vara ett roligt sätt att engagera sig i spelandet utanför de vanliga speltiderna och kan ge en känsla av äventyr och gemenskap bland spelare som deltar i liknande spontana spel-sessioner.

På våra nattgibb får man hyra en dator under hela natten för ett bestämt pris. Vi kan självklart ordna så att hela kompisgänget får sitta bredvid varandra så att ni alla kan spela samtidigt.

Vad gör man på ett nattgibb?

Då samlas gamers för en spännande natt med gaming. Det är en chans att fördjupa dig i spelvärlden och njuta av långa spelsessioner tillsammans med likasinnade. Vi arrangerar ofta turneringar under nattgibben då kan ni bl.a. tävla i League of Legends och Counter-Strike: Global Offensive m.m.

Vilka är några populära spel under nattgibb?

League of Legends: Ett MOBA-spel där spelare bildar team och kämpar mot varandra i strategiska och taktiska strider.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO): Ett förstapersonsskjutarspel där spelare deltar i taktiska och snabba matcher.

Fortnite: Ett battle royale-spel där spelare tävlar mot varandra för att vara den sista överlevande i en intensiv och snabb spelvärld.

World of Warcraft: Ett massivt online-rollespel (MMORPG) där spelare kan utforska en stor fantasy-värld och delta i uppdrag och äventyr tillsammans.

Among Us: Ett socialt interaktivt spel där spelare agerar som besättningsmedlemmar på ett rymdskepp, och vissa av dem är förrädare som försöker eliminera resten av besättningen.

Apex Legends: Ett battle royale-spel med fokus på karaktärsdriven spelstil och unika färdigheter för varje spelare.

nattgibb malmö

Boka nattgibb

Populära spel just nu

FORTNITE

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia

CS:GO

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia

VALORANT

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia
playr-logo

Tack för att du prenumererar!

Vi kommer att skicka nyheter och erbjudanden till dig!